Wie zijn wij

Na het afronden van onze studie als goudsmid en edelsteenkundige aan de Vakschool Schoonhoven en het Dutch gemmological institute, besloten Alecco en Lizz in 2016 om hun eigen smederij te beginnen: Lizzz. We wilden onze passie voor goudsmids-vak delen met de wereld, en zo is onze smederij en winkel in Tilburg, de geboortestad van Lizz, ontstaan.

In onze smederij zijn we gespecialiseerd in het maken van unieke sieraden. Beide zijn we erg gedreven in ons vakwerk en hebben ieder onze eigen specialiteiten. Alecco is bijvoorbeeld erg geduldig, precies en een veelzijdig specialist in het werk, terwijl Lizz juist erg creatief, vindingrijk en een bevlogen reparateur is. Door deze unieke combinatie van eigenschappen kunnen we van ieder idee een prachtig, uniek sieraad maken.

Onze smederij is een plek waar kwaliteit en aandacht voor detail voorop staan. We werken met de beste materialen en hebben een grote passie voor ons vak. Onze klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen voor op maat gemaakte sieraden met een verhaal. Van een simpele ring tot een ingewikkelde halsketting, we zijn altijd bereid om uw ideeën tot leven te brengen.

In onze winkel kunt u onze collectie bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen sieraad. Of u nu op zoek bent naar een gaaf cadeau of een sieraad voor uzelf, bij Lizzz bent u aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze smederij en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel in Tilburg.